10
febr.
08

Llom a la magrana

 

Ingredients per a 4 persones:
500 g de llom en una peça
3 magranes madures
oli
pebre
sal
Elaboració:
Salpebreu el llom, poseu-lo en una cassola i enrossiu-lo per tots els costats. Mentrestant desgraneu les magranes, reserveu-ne uns quants grans (2 cullerades) per decorar i la resta tritureu-los amb la batedora. Quan el llom estigui daurat tireu-li per sobre el suc de magrana i coeu-lo durant 40 minuts, donant-li voltes (si falta líquid s´hi pot afeixir aigua). Un cop el llom estigui cuit, traieu-lo de la cassola i deixeu que es refredi; talleu-lo a rodanxes i afegiu-hi la salsa. Rectifiqueu de sal, i decoreu-lo amb els grans de magrana que heu reservat.

 

Anuncis

0 Responses to “Llom a la magrana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: