28
febr.
08

Galtes de porc estofades

 

galta-de-porc.jpg 

 

Ingredients per a 4 persones:

4 galtes de porc

1 ceba

2 dents d’all

1 porro

2 pastanagues

1 pebrot verd

1 vas de vi negre

oli

sal

pebre

aigua

 

Elaboració:

Poseu l’oli en una cassola i daureu les galtes. Reserveu. En el mateix oli, sofregiu totes les verdures tallades petites i, seguidament, afegiu les galtes i aboqueu el vi. Afegiu una mica d’aigua, salpebreu i coeu-ho 1 hora a foc mig. Passeu la salsa pel col·lador xinès i col·loqueu les galtes a la cassola amb la salsa colada. Escalfeu les galtes amb la salsa i serviu ben calent. 


Anuncis

0 Responses to “Galtes de porc estofades”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: