05
maig
08

Arròs negre

 

Ingredients:
12 gambes
1 sèpia gran
2 alls
1 pebrot vermell
2 tomàquets ratllats
safrà
4 tasses d’arròs
12 cloises
500g de musclos
2 cebes
½ porro
Pel fumet: 1 lluerna, 1 tros congre, 7 0 8 crancs, 4 galeres, aigua
Procediment:
Fer fumet:
 Netejar el peix, posar dins olla amb oli, 1 tomaquet a trossos, 1 ceba a trossos, 1 porro a trossos, fregir amb una mica oli, després tirar aigua i deixar bullir 90 minuts. Posar safrà dins paper plata a sobre tapa per torrar-lo
Posar els musclos i les cloïsses a l’olla amb un dit aigua. tapar i deixar obrir
Fregir les gambes i la sèpia
Sofregit: Fregir 2 dents all i les cebes, 1 pebrot vermell petit i al final afegir-hi tomàquet ratllat, pebre vermell, sal, sucre, pebre negre i una mica de fumet per a que no s’enganxi. Al final tinta.
Mantenir fumet calent
Foc a tope. Posar paella amb sofregit, sèpia. Escalfar-ho una mica
Tirar una tassa d’arròs per cap i una d’extra
Remenar
Tirar el doble de collerons de fumet que tasses d’arròs
Remenar
Posar gambes i cloïsses obertes al vapor
Tirar safrà i posar musclos
Anar jugant amb foc per que duri 20 minuts i salut!
l’artífex d’aquesta joia gastronòmica, es:
Publicat per Cabrils Gastronòmic
Advertisements

0 Responses to “Arròs negre”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: