06
maig
08

Carpaccio de ceps


Ingredients:
– Ceps
– Oli
– Llimona
– Mostassa anglesa
– Sal i pebre negre
– Formatge parmesà
Preparació:
Cobrir un plat amb llàmines fines de cep. Per sobre afegir una salsa feta amb una cullerada de suc de llimona, tres cullerades d’oli, una culleradeta de mostassa anglesa, sal i pebre negre. Acabar amb formatge parmesà.
Dificultat:Molt fàcil
Cost: Mig
Temps d’elaboració: 30 minuts
Advertisements

0 Responses to “Carpaccio de ceps”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: