06
maig
08

Gaspatxo

 

Gaspatxo “refrescant” (per a 2 persones)
– 1 kg de tomàquets madurs
– 1 cogombre
– grans d’all
– 1 pebrot verd
– comí
– oli d’oliva
– vinagre negre
– 1/2 l d’aigua freda
– sal

1. Comencem a fer el gaspatxo tallant el tomàquet i el cogombre. Ho barregem.
2. Fem petit també el pebrot. Posem en un bol de triturar una mica de comí, l’oli d’oliva verge i el vinagre. Hi afegim un polsim de sal i, després, aigua freda.
3. Ho triturem tot i després ho passem pel colador. I ja podrem tastar el gaspatxo! Mireu que n’és, de fàcil!

http://cabrilsgastronomic.blogspot.com

Advertisements

0 Responses to “Gaspatxo”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: