07
maig
08

Pastís Sacher de l’Spla

Ingredients:
4 Ous
120 gr de farina
140 gr de sucre
1 cullerada cafè de llevat Royal
20 gr cacau en pols
Cobertura de xocolata desfeta
Confitura de gerds
Elaboració:
Bateu els ous sencers amb el sucre fins triplicar el volum.
Afegiu la farina, el llevat i el cacau, passats per un sedàs. Integreu-ho be procurant que no es desmunti la barreja.
Estireu-ho en paper sulfuritzat i coeu-ho al forn a 180º durant 9 minuts.
Deixeu refredar, talleu el pa de pessic en tres tires, cobriu-ne dues amb la confitura de gerds i munteu el pastís.Cobriu amb xocolata desfeta.
Bon profit!
Anuncis

0 Responses to “Pastís Sacher de l’Spla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: