07
maig
08

Sisfulls de llom i formatge

Per un 6 pisos del que en podien menjar dos persones, he fet servir…

– 9 talls de llom, tallats ben prims
– Formatge ratllat (gruyere, emmental… el que hi hagi)
– Pernil
– Mozzarella (idealment fresca -jo no en tenia a mà-, sinó de rulo en talls prims)
– Salsa de soja
– Alfàbrega seca

Primer, en una paella amb l’oli i un parell de cullerades de salsa de soja hi fregim els talls (salpebrats) de llom. Els traiem ràpid, que tan primets tarden poc a fer-se. Després agafem una safata per anar al forn i fem una primera capa amb 3 talls de llom. A sobre li posem una barreja de formatge ratllat i pernil tallat a trossets ben petits. Després capa de llom, capa de formatge & pernil, capa de llom i rematem cobrint-lo amb els talls de mozzarella i una mica d’alfàbrega per sobre. Això ho gratinem al forn precalentat a uns 200º i ho retirem quan el formatge de dalt comenci a agafar coloret torrat.

http://www.ambcompte.net/cuina/?p=152

Anuncis

0 Responses to “Sisfulls de llom i formatge”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: