07
maig
08

Vieires amb Crema de Carbassó i Safrà de l’Spla

Ingredients per 4 persones:
4 Vieires
3 Carbassons
1 Ceba grossa
uns brins de Safrà
½ l. Fumé de Peix
Oli d’Oliva
Sal (Maldon)

Elaboració:
Per el fumé:
1litre d’aigua
1 Ceba
1 Cap de Lluç o Rap
4 Galeres

Per la Crema de Carbassó:
Tallarem la ceba a daus petits i la sofregirem amb una mica d’oli. Posarem el Safrà i deixarem coure uns moments.
Pelem i tallem a daus el carbassó i els afegim, deixant que suïn una estona. Mullem amb el fumé i ho deixem bullir uns deu minuts. Salem, triturem i colem.
En una paella amb poc oli i molt calent, fregirem les vieires mig minut per cada costat.
Posarem la crema de carbassó al fons del plat i la vieira al damunt, decorem amb les escates de sal i unes gotes de l’oli de fregir les vieires. Bon profit! 

Advertisements

0 Responses to “Vieires amb Crema de Carbassó i Safrà de l’Spla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: