08
maig
08

Espinacs a la catalana

Ingredients per a 3 persones: 

600 gr. d’espinacs frescos de bossa

1 ceba gran

50 gr. de pinyons del país

50 gr. de panses de Corint

oli d’oliva, 

sal

pebre negre acabat de mòldre 

Preparació: 

Rentar els espinacs i posar-los en una olla amb sols 1/2 got d’aigua. Ben tapat i a foc ràpid, vigilant i donan-li voltes fins que es queden tovets. Escorrem molt bé, perquè un dels secrets que aquest plat tan senzill és que no els hi quedi gens d’aigua. Si fos necessari escórrer-los amb la mà. Mentre-tan en una paella posar tres cullerades soperas d’oli d’oliva al costat de la ceba picada molt fina, les panses i els pinyons. Quan estigui ben pochada la ceba i els pinyons comensin a agafar color i les panses estiguin unflades, és el moment d’afegir els espinacs escorreguts i en l’ultim moment rectificar de sal si fos necessari, incorporar un polsim de pebre negre acabat de moldre. 

traduit de:

http://montsevelo.blogspot.com/2008/02/espinacas-la-catalana.html

Advertisements

0 Responses to “Espinacs a la catalana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: