10
maig
08

Almadroc

Ingredients:
– formatge ratllat
– tres grans d’all
– aigua

Picar formatge ratllat amb dos o tres grans d’all. Quan estigui ben lligat afegir-hi una mica d’aigua tèbia i continuar picant, fins aconseguir una massa que es deslligui del morter i que sigui espessa.

Una altra versió del mateix llibre, per aus:
Fer llet d’ametlles amb aigua calenta. Reserva-la.
Picar-hi el formatge i tres grans d’all, fort i be. Afegir la llet d’ametlles encara calenta i continua picant-ho.
S’hi pot afegir una mica de mantega fossa.
També s’hi pot afegir, rovell d’ou, oli, llard, espècies.

Del Llibre de Sent Soví. Recorda a l’almogrote canari. Aquí podeu llegir un article d’en Jaume Fàbregues sobre l’almadroc.

http://delicies.blogspot.com/2008/05/almadroc.html


0 Respostes to “Almadroc”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala