10
maig
08

Pastís de maduixes naturals amb vainilla

Ingredients:
– 1 base de pa de pessic
– 500 ml. de llet
– 100 gr. de sucre
– 4 rovells d’ou
– 30 gr. de Maizena
– 1 beina de vainilla
– 250 gr. de maduixes naturals
– xocolata negre

Preparació:
-Barregeu els rovells amb la Maizena i una mica llet. Reserveu.
-Bulliu la resta de la llet amb el sucre i la vainilla. Obriu la baina al llarg i rasqueu l’interior, tant el que en surt com la baina la poseu a la llet. Apagueu el foc quan hagi arrencat el bull.
-Deixeu reposar i refredar la llet i afegiu-la als ous, poc a poc, tot remenant.
-Coleu la barreja i torneu-ho a posar al foc fins que arrenqui el bull. Deixeu refredar.

Disposeu la crema sobre el pastís i cobriu-ho amb les maduixes tallades a làmines.

Decoreu el pastís amb la xocolata desfeta.
Si el pastís no és pel mateix dia va bé mullar el pa de péssic amb almívar abans de farcir-lo, així no queda sec.

http://delicies.blogspot.com/2008/05/pasts-de-maduixes-naturals-amb-vainilla.html

Anuncis

0 Responses to “Pastís de maduixes naturals amb vainilla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: