10
maig
08

Truita enrotllada especial

truita enrotllada
lngredients:
6 0us
150 g de sobrassada
40 g de nous pelades
100 g formatge cremós
8 llesques de pa de barra oli d’oliva
sal
pebre mólt (opcional)
Elaboració:
1. Es barreja la sobrassada amb el formatge. Es torren les llesques de pa untades amb olio Es trossegen les nous.
2. Es baten 2 ous i es fa una truita ben fina, estil crep, en una paella de 26 cm de diametre, seguidament se’n fa una altra d’exactament igual. Se’n fan dues més d’l ou cada una, en una paella de 22 cm. S’unta la meitat de la barreja preparada en una trui ta grossa, s’hi escampa també la meitat de les nous, s’hi col. loca una truita petita al damunt i s’enrotlla. Es fa el mateix amb les altres dues truites. Una vegada fredes, es tallen les puntes i se’n fan 8 rodanxes
3. Es col.loquen les rodanxes damunt del pa torrat i ja estan llestes per servir. Queden molt bones una mica tèbies. Si se serveixen fredes es poden acompanyar amb unes fulles d’enciam.
FONT: Cuina i menús d’ara. Autora: Assumpta Miralpeix
Anuncis

0 Responses to “Truita enrotllada especial”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: