10
maig
08

Xató sitgetà

xató sitgetà

Ingredients:
– 2 escaroles blanques
– 250 g de bacallà esqueixat
– 250 g de tonyina
– 4 seitons
– 100 g d’olives arbequines
Per a la salsa:
– 100 g d’ametlles torrades
– 60 g d’avellanes torrades
– 2 seitons
– 2 grans d’all
– 4 nyores
– un trosset de bitxo
– 2 llesques de pa fregit
– oli d’oliva
– vinagre
– sal

Per començar, poseu oli a escalfar en una paella.
Després afegiu-hi el pa.
A l’hora, poseu l’all i el bitxo en una altra paella.
Després poseu l’all, el bitxo, el pa i sal en un morter i piqueu-ho mentre hi afegiu les ametlles.
Piqueu-ho bé fins que us quedi una pasta ben fina. Aleshores incorporeu-hi la polpa de les nyores i les anxoves, i continueu picant-ho.
Quan tingueu una pasta fina, afegiu-hi una mica de l’aigua de les nyores i oli mentre aneu lligant la salsa.

Per acabar, poseu escarola en un plat i afegiu-hi el bacallà dessalat, la tonyina i les olives al damunt. Finalment afegiu-hi la salsa. I per decorar el plat, incorporeu-hi un parell d’anxoves.

Del programa Cuines de TV3.

http://delicies.blogspot.com/2007/05/xat-sitget.html

Anuncis

0 Responses to “Xató sitgetà”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: