11
maig
08

Crema de Peix amb entrebancs

sopa de peix
Ingredients:  Per a 2 persones
– 22 g de farina
– 50 g de mantega
– 2 supremes de cua de lluç (200 g)
– 150 g de gambes
– 1 cullerada de suc de llimona
– julivert picat
– 1/2 l de fumet de peix
Preparacio:
1. Per preparar el peix, comencem posant la mantega al cassó i daurant el cap de les gambes. Ho reservem.
2. A la mateixa paella hi aboquem més mantega i farina i ho remenem bé. Hi anem afegint el brou de mica en mica.
3. En una altra paella, hi fregim el lluç. Tallem les gambes a trossets, les amanim amb una mica de sal i les afegim al lluç perquè es vagin coent.
4. A la crema, hi afegim un rajolinet de suc de llimona i julivert. I només ens falta emplatar!
Anuncis

0 Responses to “Crema de Peix amb entrebancs”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: