11
maig
08

Pomes al forn estil Xeflis

Pomes al forn estil Xeflis
Ingredients:
6 Pomes grogues
sucre
pell de taronja
aigua
vi daurat (tipus Gandesa)
Elaboració:
Traiem els cors de les pomes amb l’estri adequat. Les posem en una safata amb la vora alta i apta per el forn. Les pomes les col·loquem amb el “cul” abaix. Pelem la pell de taronja d’una mida d’un per tres centímetres aproximadament i les fiquem dins les pomes. Hi afegim l’aigua i el vi a parts iguales, fins la meitat de les pomes. Posem el sucre per sobre i en bona quantitat.Posem al forn a mig foc durant uns 25 minuts.
També es poden fer al microones.
Bon profit!
Advertisements

0 Responses to “Pomes al forn estil Xeflis”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: