11
maig
08

Trufes de Xocolata 70% Cacau & 100% Xeflis

 

Ingredients:
300 cl. Crema de llet
80 gr. Mel
500 gr. Cobertura de xocolata 70%
140 gr. Mantega
30gr. Licor (Brandi-Rom-Whisky)

Elaboració:

Posem en un casso la crema de llet i la mel al foc, remenant per que no és cremi la mel. En un bol apart hi posem la cobertura de xocolata. La mantega té que estar a temperatura ambient. Quan la crema de llet amb la mel arrenqui el bull, la traiem del foc i l’aboquem sobre la xocolata i anem remenant per desfer-la bé. Hi afegim la mantega i anem remenant. Finalment hi posem el licor, remenem.

Quina forma els hi donem?
Hi han varies opcions:
1ª Folrem un recipient rectangular amb film, hi disposem la preparació i la deixem refredar a la nevera 24h. L’endemà, desemmotllem hi amb un ganivet passat per aigua calenta, anem fent daus.
2ª Deixem refredar 24h. Amb dues culleretes anem agafant la xocolata hi li donem forma + o – rodona.
3ª Podem fer servir motlles de silicona.

En qualsevol de les tres opcions, anirem passant les trufes per cacau en pols per donar lis una millor imatge.

P.D: Quant menys manipulem les trufes amb les mans millor.
Bon profit!

Recepte del Restaurant Xeflis

 

Anuncis

0 Responses to “Trufes de Xocolata 70% Cacau & 100% Xeflis”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: