14
maig
08

Bacallà amb coco i curry

 

Un plat sense més complicacions que les de tenir llet de coco i pasta de curry. Pasta de curry és el què posava a la recepta (d’un llibre de receptes pel wok) i no en tenia en aquest format: he agafat unes pastilles que vaig comprar al super japonés i les he desfet amb una mica d’aigua. Per fer aquest plat, he utilitzat (me n’han sortit unes 3 racions):

– 500 grams de filets de bacallà dessalats
– Got i mig de llet de coco
– 2 cullerades de pasta de curry
– Arrós llarg (o el que sigui, és per acompanyar)
– Unes quantes fulles d’alfàbrega
– Una quinzena de tomàquets cherry
– 1 gra d’all
– Farina
– Oli de girasol

Traiem el bacallà de l’aigua on estigui, l’eixuguem una mica i el passem per la farina. Després calentem un parell de cullerades d’oli al wok i hi fregim el bacallà. Pocs minuts, fins que es comenci a dorar. Llavors hi incorporarem la barreja (que tindrem ja preparada en un bol) de la llet de coco, l’all i el curry. Quan torni a bullir, ho deixem a foc ben lent i hi posem els tomàquets cherry, tallats per la meitat. Ho tenim uns 5 minutets i després li tirem per sobre les fulles d’alfàbrega, tallades. Ho deixem un momentet, remenant amb compte, que no es trenqui el bacallà i ja podem apagar el foc. Ho servim amb l’arrós al costat i una bona quantitat de suc per empapar-lo i ja ho tenim.

http://www.ambcompte.net/cuina/?p=146

 

Advertisements

0 Responses to “Bacallà amb coco i curry”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: