14
maig
08

Figues amb Foie

Ingredients:
foie fresc (100g per cap)
Figues coll de dama madures
vi porto (1/2 ampolla)
sucre
mantega
farina
Per fer el cruixent:
Escalfar les figues pelades. Barrejar amb pimer pastisser 100g sucre, 50 mantega i 40 farina. Estendre-ho sobre paper vegetal i posar-ho al forn a 170 graus.
Per fer la reducció d’Oporto:
Posar porto, 1 cullerada de sucre a foc mínim i deixar reduir.
Per muntar el plat:
Posar les figues pelades i tallades a làmines. Retirar les figues i fer el foie a la mateixa paella.Posarem el cruixent al plat, les figues, el foie i per ultim ho pintarem amb l’Oporto.
Recepte enviada per Jordi Babra.

 

Anuncis

0 Responses to “Figues amb Foie”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: