14
maig
08

Salsa al Rocafort estil Xeflis

Ingredients:
200 gr. Formatge blau (Rocafort)
20 gr. Mantega
400 cl. Crema de llet (35% greix)
10 gr. Sal
5 gr. Pebre negre

Preparació:
En una cassola ant i adherent hi posarem la mantega a poc foc, juntament amb el formatge. Quan comenci a desfer-se hi afegim la crema de llet, la sal i el pebre. Pugem el foc i esperem que arrenqui el bull. Baixem el foc i deixem que s’espesseixi.
Opció 1:
Podem servir la salsa calenta per carns (filet, entrecot…) o per bacallà, per exemple.
Opció 2:
Deixar refredar per amanides, torrades …
La salsa restant, un cop freda, es pot mantenir a la nevera durant uns tres dies.

PD: Aquesta recepte es pot variar per aconseguir una salsa al Pebre. Només haurem de canviar el formatge per un grapat de grans de pebre, verda, negra, rosa, etc…
En tots els casos aconseguirem una salsa d’allò més bona i depenent del tipus de pebre, picarà més o menys.
Bon profit i Salut!

Advertisements

0 Responses to “Salsa al Rocafort estil Xeflis”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: