17
maig
08

Mongetes verdes amb salseta de miso

 

Recepta extreta de Cuina amb compte

Una altra de les receptes provades al curs de cuina japonesa. Una altra idea per anar consumint els productes que vaig comprar exclusivament per receptes japoneses. 

Aquí necessitem:

 300 grams de mongetes verdes

 2 cullerades de mirin

 4-5 cullerades de miso vermell

 2 cullerades de sake

 3 cullerades de sucre

Fem la salsa: sake i mirin a l’olla. Ho calentem i quan bulli, que haurà evaporat l’alcohol, baixem el foc al mínim, i afegim el sucre i el miso. El miso el podem anar afegint a poc a poc i tastant perquè el gust no quedi massa fort.

Les mongetes les tallem a trossets petits i les tirem en aigua bullint amb una mica de sal. Les deixem que s’escaldin només 1-2 minuts, perquè quedin ben verdes, cruixents i conservant totes les propietats -al menys així els hi agrada als japos-.

Preparem el plat amb les mongetes, la salsa i una mica de sèsam per sobre.

 

Advertisements

0 Responses to “Mongetes verdes amb salseta de miso”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: