17
maig
08

Pesto de tomàquets secs

“Recepta extreta deCuina amb compte

Aquest pesto, bacallà gratinat, truita de patates i carbassons… Pel pesto necessitem:

– Pinyons (o avellanes o nous) -normalment el pesto es fa amb pinyons, però jo li he posat nous, que és el què tenia.
– Tomàquets secs
– All
– Oli d’oliva del bo
– Parmesà
– Sal

Primer posem els tomàquets secs 3 o 4 minuts amb aigua calenta, que s’hidratin una mica. Després matxaquem els ingredients a la batedora i ja està, ja tenim la salsa. A nivell de quantitats ho he fet una mica a ull, posant més o menys el mateix de tomàquets secs i de nous, una dent d’all i de parmesà… tot el que em quedava a la nevera. Que si fos per mi… Es fa ràpid, ho guardes en un pot a la nevera per utilitzar-ho en varis àpats i li dona un gust molt bo a la pasta.


Anuncis

0 Responses to “Pesto de tomàquets secs”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: