01
juny
08

Pasta amb sofregit Madràs

 

Ingredients per a 2 persones:

150 grams de pasta al gust (encara que aqui és curta, queda millor amb pasta llarga…)

1 albergínia mitjana (uns 200 grams)

2 tomàquets molt madurs ratllats (o mig pot de mig quilo si el compreu triturat)

1 cullerada de postre de curry (o la que volgueu, però es tracta que sigui un matís)

sal, pebre i oli d’oliva verge extra

1 litre de brou de verdura o aigua

Peleu l’albergínia i la talleu a daus, la salpebreu i la poseu en un escurridor per a que perdi l’aigua. Al cap d’uns quinze minuts, la poseu en una cassoleta a foc mitjà amb un bon rajolí d’oli. Heu de deixar que es vagi fent fins que estigui molt toveta, gairebé com si fésseu melmelada. Quan ja estigue en aquest punt és l’hora d’afegir el curry, ho remeneu una mica i afegiu ja el tomàquet. Ho deixeu fins que quedi amb una textura avellutada, melosa, no massa seca. Mentretant, haurem bollit la pasta, millor si teniu brou de verdura. La deixem un punt dureta, perquè l’afegirem a la cassoleta on hem fet el sofregit. Al cap d’un parell de minuts de posar la pasta, apaguem el foc i ja estarà llest.

http://olletadeverdures.wordpress.com/

 

Anuncis

0 Responses to “Pasta amb sofregit Madràs”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: