07
juny
08

Galtes de Vedella guisades amb Figues

Ingredients per 4 persones:

8 galtes de vedella desossades

2 cebes

½ porro

2 pastanagues

2 tomàquets madurs

12 figues seques

¼ l. vi ranci

farina

oli

all

aigua calenta

Elaboració:

En un cassola amb un raig d’oli, sofregim la ceba, el porro i la pastanaga, tallats a daus. Quan sigui ben sofregit hi posem el tomàquet rallat fins que redueixi. Hi posem una mica de farina, ho deixem dos minuts i ho passem per un col·lador amb l’ajut de l’aigua calenta, reservem.
En un altre cassola amb un raig d’oli, daurarem les galtes, que prèviament haurem enfarinat i salat. Un cop daurades, hi afegim les figues i el vi ranci, que haurem bullit avanç.
Afegim el sofregit, cobrim d’aigua, rectifiquem de sal i deixem que faci chup chup fins que siguin tendres. Bon profit!

Recepte del Restaurant Xeflis

Publicat per Cabrils Gastronòmic

Advertisements

0 Responses to “Galtes de Vedella guisades amb Figues”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: