07
juny
08

Llagostins al cava

Ingredients per a 4 persones:

20 llagostins (poden ser congelats)

2 cebes petites

3 branques de farigola

2 gots de cava

1 got de nata liquida

60 g de mantega freda

1 cullerada de julivert picat

oli

sal

pebre

 

Elaboració:

Peleu i talleu les cebetes a rodanxes molt fines, sofregiu-les junt amb els branquillons de farigola durant uns minuts. Tot seguit afegiu-hi el cava, a continuació afegiu-hi la nata i deixeu-ho reduïr uns minuts, paseu la salsa per el colador xinès afegint-li el julivert picat i la mantega freda tros a tros, sense deixar de remenar-loi  rectifiqueu de sal i pebre. Peleu els llagostins deixant el cap i la cua, salpebreu i fregiu-los. Serviu els llagostins amb la salsa de cava per sobre.

Un lector hem fa aquest sugeriment. a tenir en conte¡¡¡ diu és molt afrodisíac

 

Xavi

Hola Maica,

Jo faig els llagostins al cava d’una altra manera, molt més senzilla, però segur que no tan bona!

En comptes de fer una salsa al cava com tu, el que jo faig és posar els llagostins sal-pebrats en una safata de forn. Els hi tiro un rajolí d’oli d’oliva i tot seguit els cobreixo amb cava.

Ho poso al forn 10 minuts perquè l’alcohol del cava s’evapori i ja es poden menjar.

Aquest plat és molt afrodisíac!

Anuncis

0 Responses to “Llagostins al cava”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: