07
juny
08

Truita de mongetes amb sorpresa a l’estil de les Annes

 

Ingredients per a 4 persones:

400g de Mongetes de Santa Pau escurregudes

6 ous

6 talls de bacó filatejat (1 el dedicarem a la guarnició)

5 talls a rodanxes de butifarra negra

1 ceba mitjana

2 grans d’all

Barreja de bolets (trompetes de la mort, rossinyols, ceps…)

Julivert picat

Oli i sal al gust

Elaboració:

Piqueu la ceba i els alls ben petits i sofregiu-los a la paella a foc lent per a quedi tot ben potxat. Reserveu-los. Talleu la butifarra negra en dauets sense pell i el bacó a tiretes i ho enrossiu lleugerament a part amb una mica d’oli. Tot seguit afegiu-hi les mongetes poseu-hi sal i salteu-ho una mica. A part, salteu els bolets prèviament tallats (guardeu-ne un parell de sencers i ben bonics per presentar el plat, també saltats). En el cas que els bolets siguin secs, remolleu-los en aigua tèbia durant 5 minuts abans de fer-los servir. Quan els bolets hagin evaporat l’aigua que segreguen durant el saltat, poseu-hi julivert picat.

Incorporeu la ceba i els bolets al saltat principal.

Separeu els rovells de les clares i monteu-les en un bol per aconseguir una textura més esponjosa. Incorporeu-hi els rovells i saleu-ho. Afegiu dintre el bol tot el saltat i remeu-ho. Ja és el moment de donar-li forma a la truita posant la barreja a la paella. Deixeu-la coure per un costat i després la tombeu. La deixeu coure per l’altre costat i l’emplateu. Recordeu presentar la truita amb els bolets sencers i per acabar de guarnir-la no està de més elaborar una rosa amb una tira de bacó. Llestos!

Una gentilesa de Cabrilsgastronomic

 

Anuncis

0 Responses to “Truita de mongetes amb sorpresa a l’estil de les Annes”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: