14
juny
08

Espinacs a la catalana

 

Ingredients:

2 quilos d’espinacs

100 g. de pernil magre

150 g. de panses de Màlaga

100 g. de pinyons

1 gra d’all

oli

sal, pebre

Elaboració:

Trieu i renteu bé els espinacs, tot canviant-los d’aigua algunes vegades (heu de tenir cura que no quedi gens de terra). Poseu-los a bullir amb molt poca aigua i sal uns cinc minuts; tot seguit, deixeu-los escórrer i refredar, premseu-los perquè surti tota l’aigua i talleu-los petits. Escalfeu una mica d’oli en una paella grossa, sofregiu l’all, traieu-lo quan estigui daurat, poseu-hi el pernil tallat a trossets petits, deixeu-ho sofregir una mica i tot seguit afegiu-hi les panses (sense cues). Quan s’inflin, afegiu els pinyons, deixeu-ho sofregir una mica i, abans que els pinyons adquireixin color, afegiu-hi els espinacs. Sofregiu-ho tot junt a foc lent, per tal que el conjunt s’escalfi uniformement. Rectifiqueu de sal, assaoneu amb pebre. Serviu en una safata calenta.

 

Publicat per Cabrils Gastronòmic

 

Anuncis

0 Responses to “Espinacs a la catalana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: