03
jul.
08

Arròs parellada

per a 6 persones

55 minuts



Ingredients:


1 pollastre petit i tendre

6 salsitxes

6 gambes

24 musclos

6 rodanxes de llom

3 carxofes mitjanes

200 g de calamars

250 g. de tomaquets madurs

250 g de pèsols esgranats

2 dl. d ‘oli
sal,
pebre

1 ceba
uns brins de safrà

2 grans d’all

1 llimona

brou o aigua calents

julivert


Elaboració:
– Cal obrir els musclos al baf, treure’n les valves i reservar-los.
– En una paella amb oli, fregiu el pollastre tallat a trossos petits, fins que quedi
ben daurat; un cop fregit, retireu tots els ossos. Fregiu el llom, les salsitxes i els
calamars.
– En el mateix oli, fregiu les carxofes, un cop retirades les fulles dures i dividides
en sis trossos (fregueules amb suc de llimona per tal que no es tornin negres),
afegiu les cebes picades fines, quan siguin daurades, incorporeu els tomaquets
ratllats i deixeu coure uns minuts.
– Agregueu novament a la paella tots els ingredients anteriors.
– En el morter, piqueu els alls, el julivert i el safrà lleugerament torrat. Després cal
diluir-ho amb un xic d’aigua i afegir-ho al sofregit.
– Afegiu a la paella, amb tots els altres ingredients, els pèsols i l’arròs; deixeu-ho
ofegar una mica i afegiu-hi el doble de volum de l’arròs d’aigua ben calenta (pot
ser brou). Assaoneu amb sal i pebre. Poseu-ho al foc uns vuit minuts.
– Escalfeu prèviament el forn a 220 C. Passats els vuit minuts a sobre el foc,
introduïu la paella al forn uns deu minuts més, destapada. Abans de posar la
paella al forn, cal que hi poseu els musclos i les gambes pelades al voltant.

Publicat per Cabrils Gastronòmic

Anuncis

0 Responses to “Arròs parellada”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: