03
jul.
08

Pastís de pastanaga

Ingredients:

300 grams de pastanagues

Una taronja
100 grams de sucre integral de canya (si hi posem sucre blanc, menys quantitat)

100 grams d’orellanes (substituibles per dàtils, figues seques, etc…)

4 ous

100 ml d’oli

1/2 cullereta de canyella en pols

1/4 cullereta de nou moscada

150 grams farina integral (siguem sanots)

1 sobre de llevat (clàssic Royal de tota la vida)

Un grapat de sèsam

Elaboració:

Un pastís fàcil, económic i ràpid de preparar. Primer, pelem les pastanagues, les tallem en trossos més petits perquè càpiguen al minipimer i les triturem bé. Després, agafem un bol: li tirem els 4 ous sencers i els batem. Després li afegim el sucre i les orellanes tallades a trossos ben petits. Remenem més. Afegim la pell ratllada de la taronja, l’oli i un pessic de sal. Barregem bé. A continuació hi afegim el llevat, la farina, la canyella, la nou moscada i remenem més. Afegim les pastanagues triturades, ho remenem molt bé i ja ho podem posar en un motlle per anar al forn, untat d’oli perquè no s’enganxi. Li tirem sèsam per sobre.

Al forn, uns 40 minuts a 180 graus. Aproximadament, fer la prova de punxar-ho i fins que surti neta la punxa…Ho deixem refredar i ja ho tenim.

recepta extreta de cuina amb compte

Anuncis

0 Responses to “Pastís de pastanaga”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: