06
jul.
08

Amanida fresca de patata

 

Ingredients: 

patates (una per cap)

1 llauna de tonyina

1 ceba tendra 

1 tomàquet

olives

1 taronja.

Elaboració:

Bullir les patates, deixar-les refredar i afegir la resta. Les olives són sense anxova però si en porten també pot estar bé. La ceba és tendra, si és de Figueres millor. La taronja si és massa gran posar-hi mitja. Les quantitats són al gust. Sols faltarà posar-hi, l’oli, la sal i, si us ve de gust, el vinagre.

 olletadeverdures


0 Responses to “Amanida fresca de patata”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala

%d bloggers like this: