26
jul.
08

Calamars a les 2 espècies

Per un parell de persones:

400 grams d’anelles de calamar

100 grams de farina d’arròs

2 clares d’ou

1 cullerada sopera de curri en pols

1 cullerada sopera de pebre negre

Mig carbassó

Oli de girasol

 

Elaboració:

Agafem la farina i en fem tres grapats. Un el deixem tal qual, l’altre el barregem amb el curri i l’altre amb el pebre negre.

Batem les clares. Tallem el carbassó amb la mandolina que quedi ben primet i el passem per la farina sense res i després per la clara. El tirem a una paella amb l’oli ben calent i retirem quan estigui doradet. Després enfarinem la meitat dels calamars amb la farina de pebre negre i l’altra meitat amb la de curri. Els passem per la clara i els fregim. Al treure de la paella ho passem per un paper absorbent perquè xupi l’oli. Li tirem una mica de sal i ja estan per ser degustats.

Recepta extreta de Cuina amb compte
Anuncis

0 Responses to “Calamars a les 2 espècies”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: