07
ag.
08

Atmetllats de tofu

 

Atmetllats de tofu

    En la recepta podem substituir el tofu per pollastre.

Un bloc de tofu (250 grams)

60 grams d’atmetlles marcona

Farina

4 cullerades soperes de salsa de soja 

Gingebre

Tres dents d’all

Sucre moreno

Elaboració:

Primer de tot preparem la marinada. En un plat fondo hi posem la salsa de soja, les tres dents d’all ben triturat i el gingebre: el ratllem i l’espremem amb les mans perquè surti una culleradeta de suc de gingebre més o menys. Tallem el tofu a daus i el posem a marinar, remenant una mica perquè s’empapi bé. Ho deixem a la nevera ben bé 1 hora (una mica més i tot).

En un plat barregem la farina i les atmetlles triturades. Traiem el tofu marinat de la nevera i ho barregem amb l’arrebossat. Ho fregim en oli ben calent, un parell de minuts, i ja ho tenim. Queda gustós… gairebé dignifica el tofu.

Recepta extreta de Cuina amb compte

Anuncis

0 Responses to “Atmetllats de tofu”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: