07
ag.
08

Salmorejo

Recepta refrescant i ideal per l’estiu… Una de les variants de la familia del gazpacho. Hi ha tantes variacions de la recepta com andalusos que la fan a casa.

7 o 8 tomàquets de branca, pelats i sense llavors

Mig got d’oli d’oliva bo

Un rajolí de Pedro Ximenez

Mitj dent d’all

Pa sec del dia anterior, (una llesca gran)

Sal

Posar tots els ingredients al pot del braç electric, tritura-ho, deixa-ho una estona a la nevera perquè es refredi i ja ho tens.

Recepta extreta de Cuina amb compte
Anuncis

0 Responses to “Salmorejo”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: