07
ag.
08

Verat amb salsa d’avellanes

 

Un peix a un preu raonable, com ja indica el seu nom i que és ben bo. 

Ingredients:

2 verats

2 patates

40 gr d’avellanes torrades

60 gr de parmesà ratllat

1 gra d’all

Oli & sal

Elaboració:

Primer, pelar les patates, tallar-les a rodanxes i fregir-les a foc ben calent. Quan comencin a posar-se dorades les traiem i les posem de fons a una plata per anar al forn. A sobre de les patates li col·loquem els dos verats (demanant a la peixateria que l’obrin i el desespinin, que sempre estalvia feina), salats. El forn el teniem precalentat a 180 graus, i hi deixem el peix un quart d’hora.

Mentrestant preparem la salsa: ajuntem l’all, les avellanes i el parmesà, li afegim una mica de sal i ho triturem amb el minipimer. Anem afegint oli perquè agafi la consistència de salsa que volem.

Al cap del quart d’hora traiem la plata. Ruixem el verat i les patates amb la salsa i ho deixem al forn uns minuts més. Ho traiem i a disfrutar.

Recepta extreta de Cuina amb compte

Anuncis

0 Responses to “Verat amb salsa d’avellanes”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: