26
ag.
08

Pastís de formatge fresc

Ingredients:

100 gr. de mantega

125 gr. de sucre

una branca de vainilla

3 ous

la ratlladura fina de la pell de mitja llimona

50 gr. de farina de blat

500 gr. de formatge fresc (tipus Quark)

paper de forn per foldrar el motlle

Elaboració:

Barrejar la mantega tova, com una pomada, amb el sucre i la polpa negre de l’interior de la branca de vainilla.
Afegir-hi els ous (a temperatura ambient), i la ratlladura de llimona.
Afegir-hi la farina passada pel sedàs. I per últim, el formatge fresc.
Ha de quedar una mescla molt fina, homogènia i lligada.

Abocar-ho en un motlle rodó, d’uns 20-25 cm, folrat amb paper de forn.

Ha de coure 2 hores a 100ºC.

 

recepta extreta de Delícies del Rebost

Anuncis

0 Responses to “Pastís de formatge fresc”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: