04
set.
08

Espagueti amb ou, formatge i pebre

La preparació és senzilla i ràpida: en un plat batre un ou i barrejar-lo amb el formatge parmesà ratllat i pebre negre mòlt. Quan la pasta és a punt, escorre’l uns segons, i sense que perdi escalfor, possar-ho al plat a sobre la barreja d’ou i formatge, perquè amb la seva pròpia escalfor qualli una mica el remenat, possar-hi una mica més de pebre i formatge ratllat per sobre, i ja és a punt de menjar.
Un ou sencer pot ser molt per a una sola ració, ja que la salsa queda força líquida, de manera que si es vol més espessa és millor posar-hi només el rovell. Si es prepara per a quatre persones, per exemple, dos o tres ous sencers seria la mida ideal, o bé un rovell per cap. També s’ha de dir que no és una recepta per a les persones que es mengen la truita molt feta, perquè aquí l’ou es fa poc; en aquest cas, l’alternativa seria escórrer la pasta i abocar la barreja d’ou, formatge i pebre dins la mateixa olla on s’ha bullit la pasta, perquè aleshores amb l’escalfor que manté l’olla i la pasta, sí que quallaria bé l’ou, i sinó sempre es pot acostar un moment al foc.

 

recepte extreta de: cuinar és generós

Anuncis

0 Responses to “Espagueti amb ou, formatge i pebre”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: