09
set.
08

Patates bullides amb pell i al forn


Ingredients:
patates mitjanes

1 rovell de ou per patata

formatge ratllat

llet

pebre negre o blanc

mantega, o margarina

oli

sal


Preparació:
Primer de tot rentar las patates perquè no quedi gens de terra, posar-les a bullir amb aigua i sal. Quan estiguin cuites deixar que es refredin amb el seu suc, és a dir, amb l´ aigua que han bullit i pelar-les quan siguin fredes. A continuació, amb una cullera petita, fer un forat al centre de la patata sense arribar al fons. La polpa que anirem treient la posarem en un plat fondo i posem les patates en una plata que pugui anar al forn. Al forat, tirar-hi una mica de sal i un raig d’oli (poc) posar-hi un rovell de ou. La polpa de la patata que tindrem al plat fondo, tirarem un raig de llet i farem com si fos un puré. Si us agrada podeu posar-hi un pols de pebre negre i amb una forquilla anirem aixafant fins que quedi un puré molt fi. Amb aquest puré taparem el rovell d’ou procurant que l’ou quedi amagat . Posar per sobre totes les patates, formatge ratllat i una mica de mantega. Tenir el forn calent i gratinar uns minuts. Es pot servir fred o calent (és un plat que encanta als nens, doncs quan la patata la partim, surt la sorpresa del rovell).

Recepta extreta de: cabrilsgastronomic

Anuncis

0 Responses to “Patates bullides amb pell i al forn”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: