10
set.
08

Flam de taronja

Ingredients:

4 ous 

160 gr de sucre

400 cc de suc de taronja 

Grills de taronja per adornar 

Sucre per al caramel 

Preparació:

Batem els ous amb el suc de la taronja i el sucre. (També hi podem afegir una mica de canyella o de cointreau). 

Posem un cassó al foc amb una mica de sucre, l’anem remenant mentre es caramel·litza, tenint cura que no es cremi. 

Quan sigui torrat, el posem a la flamera (o flameres) i tot seguit hi aboquem els ous, el suc i el sucre batuts.

El posem a coure al bany maria, a 180º durant mitja hora. 

El traiem i el deixem que es refredi. Quan sigui fred l’aboquem a la safata de servir i l’adornem amb els grills de la taronja i unes fulles de menta fresca. 

També el podem acompanyar de nata o de pela de taronja tallada a la juliana i confitada.

 

recepta extreta de; nuriaupi


Anuncis

0 Responses to “Flam de taronja”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: