11
set.
08

Conill a l’all

conillall.jpg

Ingredients per a 4 persones: 

1 conill 

6 dents d’alls 

1/2 copa de vinagre d’all o vinagre de vi

1 copa de vi blanc

julivert

oli, 

sal

pebre

 

Elaboració: 

Tallar el conill en trossos petits i salpebrar. Fregir-lo en abundant oli fins que estigui daurat, treure part de l’oli, afegir els alls picats i sofregir (sense que es cremi l’all), seguidament afegir el vinagre, el vi i el julivert picat, reduir. Servir ben calent

Anuncis

0 Responses to “Conill a l’all”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: