12
set.
08

pollastre rostit amb tòfona i puré tofonat

Posar-hi també costella de porc i rostir la carn salpebrada a la cassola amb oli, un grapat de grans d’all i unes cebes, fins que va estar tot ben ros; aleshores regar amb vi ranci, deixar evaporar l’alcohol i hi afegir-hi una mica de brou fosc fet amb verdures i la carcanada i el pedrer del mateix pollastre. Possar-hi també una branqueta de romaní i tapar perquè es fagi durant uns tres quarts d’hora. Abans de treure’l, afegir una cullerada de tòfona d’estiu ratllada.
 Per acompanyar el pollastre i la costella fer un puré amb patates bullides amb sal i ben aixafades amb una mica de pebre blanc, oli d’oliva suau i una culleradeta de la mateixa tòfona ratllada.

recepte extreta de: cuinar és generós


Anuncis

0 Responses to “pollastre rostit amb tòfona i puré tofonat”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: