21
set.
08

costella de porc amb salsa agredolça

El porc en salsa agredolça és un clàssic de les cuines asiàtiques,  aquesta es una adaptació lliure, ràpida i gustosa d’aquest plat xinès.
Bàsicament, es canviar la carn per costella magra de porc i  alleugerir el plat canviant l’arrebossat. La costella, tallada a trossos regulars, ni sencera ni petita per tirar a l’arròs, salpebrar i, lleugerament enfarinada, fregir-la fins que va queda ben rossa per fora i tendra per dins. Als restaurant xinesos, normalment la carn l’arrebossen amb ou i farina, i queda una pasta molt gruixuda que xupa molt d’oli.
Una part de l’oli de fregir la carn es pot posar al wok per saltar-hi, en pocs minuts, ceba, pastanaga i pebrot verd; afegir-hi la costella, un bon raig de salsa agredolça ja preparada, pinya en almívar tallada i una mica del suc de la pinya.
En pocs minuts la salsa es redueix i caramel·litza la carn i les verdures, donant-li el punt que es desitja. Si us voleu complicar la vida, us podeu preparar la salsa agredolça, però en trobareu ja de preparadas i al mercat n’hi ha de prou bones.

recepte extreta de: cuinar és generós


Advertisements

0 Responses to “costella de porc amb salsa agredolça”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: