21
set.
08

Pa de pessic de Vic


Ingredients:

6 ous

125 gr de sucre

125 gr de farina

1 culleradeta de llevat

sucre glass

Preparació:

Separem els rovells de les clares.
Blanquejar amb unes barilles els rovells amb el sucre fins que quedi una consistència cremosa.
Afegir-hi la farina i la llevadura “tamisada”. Tot seguit fegir-hi les clares que haurem batut a punt de neu, barrejan-t’ho bé per que no perdin el seu volum.
Posar-ho el forn a 170º pre-calentat a dalt i a baix, uns 30 minuts.
Servir-ho espolvorejat amb sucre glass pel damunt.

recepte extreta de: Esther & cook


Advertisements

0 Responses to “Pa de pessic de Vic”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: