23
set.
08

Pastís màgic

Es compon de dues capes diferents: una de flam i una de coca de xocolata de l’estil d’un brownie. I la màgia està en que, tot i que durant la preparació aboquem al motllo primer la capa de brownie i després la de flam, durant la cocció les masses s’inverteixen i queda el brownie a sobre i el flam a sota. Màgia!  I, com ja us podeu imaginar, a part de màgic, és boníssim!

Ingredients:

Per al caramel

    * 4 cullerades de sucre

    * 2-3 cullerades d’aigua

Per al flam

    * 600ml de llet

    * 1 beina de vainilla

    * 4 ous

    * 150g de sucre 

Per al brownie

    * 200g de xocolata de postres

    * 150g de mantega

    * 150g de sucre

    * 3 ous

    * 100g de farina

    * 1 pessic de sal

    * 1 culleradeta de llevat

Preparació:

Per començar fem el caramel posant el sucre al foc amb una mica d’aigua i remenant fins que agafi un color torrat, i el distribuïm uniformement pel fons del motllo.

Tot seguit comencem a fer el flam. Aboquem la llet en un cassó juntament amb la beina de vainilla oberta i ho deixem coure a foc lent. Quan arrenqui el bull, apaguem el foc i deixem que es refredi.

Mentre la llet es refreda, fem el brownie. Trossegem la xocolata i la mantega i ho posem en un bol. Posem el bol dins el microones a baixa potència un parell de minuts perquè es desfaci i ho barregem bé. Aboquem la xocolata en un bol més gros i hi afegim el sucre i l’ou batut, i ho batem bé. A continuació, hi anem incorporant a poc a poc la farina tamisada i el llevat. Quan ja tenim la massa llesta, la posem dins el motllo.

Ara toca acabar de fer el flam. Batem els ous dins un bol juntament amb el sucre. Després hi afegim la llet, colant-la amb un colador fi, ho remenem i aboquem el flam dins el motllo amb compte.

Per acabar, tapem el motllo amb paper de plata, el posem dins un recipient amb aigua i el coem al bany maria al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts. Passat aquest temps, destapem el motllo, abaixem la temperatura del forn fins a 180 graus i seguim la cocció durant uns 40 minuts més. Traiem el pastís del forn, el deixem refredar i ja el podem desemmotllar.

Bon profit!

recepte extreta de: Cosetes bones


Advertisements

0 Responses to “Pastís màgic”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: