27
set.
08

Patates Cajún

 

Ingredients:

1 kg de patates

un raig d’oli de gira-sol

5 *cullerades de pebre vermel (dolç)

4 *cullerades de ceba en pols

4 *cullerades d’all en pols

2 *cullerades d’orenga

2 *cullerades d’alfàbrega seca

1 *cullerades de farigola

1 *cullerada de pebre blanc

1 *cullerada de pebre negre

1 *cullerada de caiena en pols (o pebre picant)

1/2 *cullerada de comí (opcional)

*(cullera de postre)

Preparació:

Rentar molt be les patates, pelar-les i tallar-les amb forma de mitja lluna (com les de luxe).

Posar-les dins una bossa, amb un raig d’oli i totes les espècies.

Tancar la bossa i la “sacsejar-les” bé, per que quedin ben impregnades de les espècies per tot arreu.

Posar-les en una safata de forn, i deixar-les uns 40-45 minuts al forn a 220º.

recepte extreta de: Esther & cook


Anuncis

0 Responses to “Patates Cajún”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: