19
oct.
08

Bacallà de l’Angeleta

Ingredients: 

Bacallà, oli, tomàquet, pebre negre, pebre vermell, xocolata, vi dolç i herbes.

Herbes: 

Llorer, orenga, sajolida i farigola.

El bacallà molt dessalat.

A la paella oli molt calent.

Elaboració

Tallar la ceba ben fina i en quantitat, quan la ceba està daurada s’hi posa el bacallà ben escorregut i que es vagi sofregint amb les herbes, després el tomàquet i que es faci a poc a poc, afegir una mica de pebre negre i una mica de vermell, una cullerada petita de xocolata, una mica de farina i una copa de vi dolç.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Advertisements

0 Responses to “Bacallà de l’Angeleta”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: