19
oct.
08

Conill escabetxat



Salpebrar el conill, afegiu-lo a la cassola, posar per part iguales, oli, vinagre i aigua, una ceba tallada a juliana, alls tendres, pastanaga, i herbes (farigola, llorer, sajolida, ec.) grans de pebre esclafats, i clau. 1 hora i mitja a foc suau.

Es aconsellable menjar-ho al dia següent, serà més deliciós.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Anuncis

0 Responses to “Conill escabetxat”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: