19
oct.
08

Crema Catalana

Ingredients: 

8 rovells d’ou

1 litre de llet

200 grs. de sucre

70 grs. de farina de blat (Maizena)

canyella

1 beina de vainilla

la pell de 1/2 llimona

Elaboració:

Desfer amb un bol els rovells, la farina de blat i una mica de llet.

Amb una cassola posar la resta de llet, el sucre, la canyella, la polpa de la vainilla i la pela de la llimona. Quan arrenqui el bull retirar. Afegir poc a poc els ingredients del bol a la cassola tot remenant.

Tornar-ho al foc sense deixar de remenar, i retirar-ho abans de bullir.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Advertisements

0 Responses to “Crema Catalana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: