19
oct.
08

Escalopes de gall dindi a l’Oporto



Ingredients per a 2 persones:

6 escalopes primes de gall dindi

un pot petit de confitura de ceba

una ampolla en miniatura d’Oporto (un gotet)

una safata de xampinyons laminats

¼ de got de brou de pollastre

1 cullerada de julivert picat

oli d’oliva

sal

pebre

Preparació:

Temps estimat: 20 minuts

Primer de tot salpebreu les escalopes de gall dindi i fregiu-les amb una cullerada d’oli d’oliva en una cassola. Si no teniu gall dindi també podeu fer servir pollastre o amb vedella també pot quedar bé.

Retireu les escalopes de la cassola i desgreixeu-la amb l’Oporto. Deixeu que faci xup-xup durant un minut i afegiu-hi la ceba confitada. Abaixeu el foc i remeneu. Quan s’hagi begut el suc, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu reduir.

Mentrestant, renteu els xampinyons i coeu-los en una paella a part. Empolvoreu-los amb el julivert picat i afegiu-los, amb el suc que han deixat anar, a la cassola amb la ceba confitada.

Afegiu les escalopes de gall dindi amb el seu suc i deixeu coure tot junt durant 2 minuts, procurant regar les escalopes amb el suquet.

recepta extreta de: La Taula d’en Bernat


Anuncis

0 Responses to “Escalopes de gall dindi a l’Oporto”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: