19
oct.
08

Faves a la catalana

Ingredients per 4 persones

1.200 grs. de faves

500 grs. de pèsols

2 alls tendres

2 cebes tendres

250 grs. de cansalada viada

250 grs. de botifarra blanca

250 grs. de botifarra negra

1 copa de vi ranci

1 copa de xeres

1 copa d’anis

1 de vi blanc

1 fulle de llorer

1 manat de menta fresca

1 farcellet d’herbes

½ litre de brou de carn

Elaboració

Amb una cassola sofregiu la cansalada tallada a daus i la ceba tallada a làmines molt fines, tot seguit afegiu-hi els alls tendres tallats a trossets, la botifarra blanca tallada a daus, el farcellet d’herbes, el llaure. Un cop comenci a enrossir-se, afegiu-hi les faves, els pèsols, i els licors, (menys el vi blanc), el brou de carn, un bon manat de menta fresca, i al cap de ¾ d’hora afegiu-hi el vi blanc i la botifarra negre tallada a daus, i deixar mitja hora més al foc. Abans haurem rectificat de sal.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Anuncis

0 Responses to “Faves a la catalana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: