19
oct.
08

Fricandó de vedella amb moixernons

Ingredients per 6 persones:

1 kg. de vedella del conill

3 cebes mitjanes de Figueres

4 tomàquets de pera

2 alls

150 grs. de pèsols

2 pastanagues

60 grs. de moixernons

1 litre d’aigua

oli

sal

pebre

vinagre de poma

ratafia

farina

orenga

sajolida.
 

Elaboració:

-Talleu la carn a trossos mitjans i traieu-ne el greix, macerar la vedella amb oli, vinagre, sal i pebre, durant 12 hores al frigorífic embolicat amb paper film.
-Poseu els moixernons en remull durant ben bé un parell d’hores, (guardar l’aigua per després afegir-la a la cassola.)
-Enfarineu la carn i fregiu-la una mica en una paella fins que agafi color, i reserveu-la amb una cassola.
-Sofregir la ceba, l’all i el tomàquet, una vegada estigui enrossit afegiu-hi l’aigua i quan bulli col·leu lo i aboqueu-lo a la cassola amb l’orenga, la sajolida i un bon raig de ratafia, (1 hora i mitja a foc suau.)
-Al cap d’una hora afegiu-hi els pèsols, les pastanagues (tallades petites) i els moixernons i rectificar amb l’aigua dels bolets. (1 hora més de foc suau).
-Quan la carn estigui tova rectifique-ho de sal i pebre i retireu-lo del foc. Serviu-lo calent.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Advertisements

0 Responses to “Fricandó de vedella amb moixernons”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: