19
oct.
08

Llom ibèric a la mostassa antiga

Ingredients per a 4 persones:

12 talls de llom ibèric (o llom de dos colors)

10 cl de vi blanc sec

2 iogurts

2 cullerades de mostassa a l’antiga

oli d’oliva

una cullerada de julivert picat

Preparació:

Temps estimat: 30 minuts

Salpebreu els talls de llom i fregiu-los en una cassola amb una cullerada d’oli. Un cop daurats, reserveu-los en una safata.

A continuació, desgreixeu la cassola amb una mica de vi blanc. Deixeu que faci xup-xup durant un parell de minuts i afegiu-hi els iogurts mesclats amb la mostassa.

Deixeu coure 5 minuts a foc suau i afegiu-hi els talls de llom i el suquet que han deixat anar. Regueu els talls de carn amb la salsa i empolvoreu amb el julivert picat.

recepta extreta de: La Taula d’en Bernat


Advertisements

0 Responses to “Llom ibèric a la mostassa antiga”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: